Øl og spiritus / Cognac / Château de Montifaud - Cognac

Château de Montifaud - Cognac gennem seks generationer

Cognac til gave fra Château de Montifaud

Traditionsrig cognac gennem seks generationer

Når en søn indgår i arbejdet med et stort cognachus sammen med sin far, gemmes noget af produktionen, og må først sælges af kommende generationer. Således er det sjette generation af cognacproducenter, der i dag viderefører Château de Montifaud. I slottets dybeste kældre opbevares de tidligere generationers specielle årgange.

Der er altså tale om et traditionsrigt cognachus, som blev grundlagt i 1837. Når du smager en cognac fra Château de Montifaud, giver du dine sanser et indblik i en slægtshistorie, hvor passionen for godt håndværk går i arv.
 

Cognac fremstillet efter traditionelle metoder

Cognac bliver fremstillet af vin, der bliver destilleret gennem opvarmning. I gamle dage foregik dette i en "lille" alambic på ca. 300 liter, som blev opvarmet ved hjælp af en brændeovn til træ. I dag er Château de Montifaud en stor virksomhed, der eksporterer til hele verden, så der skal anderledes store mængder til. Derfor er de gået over til store apparater på 2500 liter, som bliver opvarmet med gas.
 
Derved går nogle smagsnuancer dog tabt, så for at få den gode, komplekse cognacsmag som huset er kendt for, har de rekonstrueret to gammeldags apparater på 1200 liter, som i alt kan producere ca. 470 l. Cognac. Denne tilføjes cognacen fra de store destilleringsapparater for at justere smagen, således at den gode Château de Montifaud- smag fra Petite Champagne kan finde sin plads på et globalt marked - Hvilket kommer Danmark og Hos Walter til gode!

Åbningstider

Hos Walter:

Stockflethsvej 13:
man.-torsdag kl.10-17:30
fredag kl.10-18:00
lørdag kl.9:30-14:00

 
Kontakt:

Telefon: 8634 4331

eller via hjemmesiden.

Hos Walter | CVR: 27 99 63 88 | Stockflethsvej 13, 8400 Ebeltoft  | Tlf.: 86 34 43 31