Specialiteter / Chokolade / Valrhona

Valrhona

 

Den helt rigtige chokoladesmag er en videnskab

Valrhona har fremstillet exceptionel fransk chokolade siden 1922, og har ophøjet sensorisk ekspertise, som er dybdegående kendskab til påvirkningen af alle menneskets fem sanser, til en videnskab, som Valrhonas chokoladeudviklere er højtuddannede i.

Valrhona udvikler chokolader baseret på deres cru, dvs. deres oprindelse, og udvikler smagsprofiler, så deres chokolader altid er genkendelige og smagen er stabil år efter år. Derfor er Valrhona uundværlig for både den professionelle kok og den ambitiøse amatørkok.

Hos Walter anbefaler:

Chokoladenørden kan fortabe sig helt i de mange smagsnuancer i Valrhonas mange mørke, lyse og hvide chokolader, men hvis du leder efter et godt sted at starte på din rejse ind i chokoladens verden, har vi her nogle forslag:
  • Noir Guanaja, 70%: En meget populær mørk chokolade skabt i 1986. Guanaja viser dig en verden af nuancer indenfor bitterhed, samtidig med at den er rund og fyldig. En meget elegant chokolade.
  • Noir Andoa 70%: Fremstillet af kakaobønner fra Peru siden 2009. Andoa var den første af Valrhonas chokolader, der både er faitradecertificeret og økologisk.
  • Noir caraïbe 66%: Mørk chokolade med små stykker af hasselnødder. Selve chokoladen har smagsnuancer af tørrede figner og rosiner som smager fantastisk sammen med de ristede hasselnødder.
  • Noir Manjari orange 64%: Mørk chokolade med syltede appelsinskaller, der passer perfekt til manjaris syrlige og frugtagtige karakter.
  • Kakaopulver fra Valrhona: 100% kakaopulver til at lave den mest fantastiske kop kakao i Valrhonas kvalitet - Eller måske skal den indgå i din næste kage eller konfekt? Smagen er kraftfuld og helt perfekt til chokoladeelskere i alle aldre.
  • Trøfler i gaveæske: Tre slags trøfler med tre af Valrhonas mest kendte chokolader: Mørk Guanaja, lys Tanariva og hvid Dulcey. Sidstnævnte er en såkaldt blond chokolade med smagsnuancer af kiks. Dulceytrøflen er fyldt med praliné på 70% Valenciamandler, de to andre med ganache.

Åbningstider

Hos Walter:

Hos Walter
Nørrebakke 8:
man.-torsdag kl.10-17:30
fredag kl.10-18:00
lørdag kl.9-14:00

Walters Vinbar
Nørrebakke 6:
man-torsdag kl.11-17:00
fredag kl.11-17:30
lørdag kl.10-14:00
 
 
Hos Walter, Stockflethsvej 13:
man.-fredag kl.11-17:00
lørdag kl.10-14:00
søndag lukket
 
Kontakt:

Telefon: 8634 4331

eller via hjemmesiden.

Hos Walter | CVR: 27 99 63 88 | Nørrebakke 8, 8400 Ebeltoft  | Tlf.: 86 34 43 31