/ Chokolade / AMMA

AMMA

Ren økologi og beskyttelse af regnskoven

Hvis du helst vil have det reneste af det rene, når du spiser chokolade, skal du gå efter AMMA. AMMAs chokolade kommer fra Brasilien og er dyrket med stort hensyn til bæredgtighed. Det betyder at regnskoven bevares, og at du får en ren, økologisk chokolade.

Derfor fås AMMA heller ikke som mælkechokolade: Store arealer af regnskoven i Brasilien ryddes til kvægbrug, og det ville være for stort et paradoks at dyrke bæredygtig chokolade for derefter at tilsætte mælk.

Det betyder at chokoladen fra AMMA er vegansk, og fri for allergener som laktose, nødder og gluten. Med andre ord får du her den reneste chokoladeoplevelse med den reneste samvittighed!

Hos Walter anbefaler:

  • AMMA 100%: Den reneste rene af de rene AMMAchokolader må være AMMA 100%, som kun består af kakaobestanddele. Det betyder at denne chokolade er sukkerfri, men den afbalancerede smag gør, at den ikke føles tør eller alt for bitter. Du får en dyb, intens chokoladeoplevelse som man ellers kun kan drømme om.
  • AMMA 85%: Denne chokolade er også meget rig på kakao, og indeholder mange tanniner, som er et af de sunde antioxidanter, som også findes i rødvin. AMMA 85% er en af vores meget populære chokolader.
  • Økologiske kakaonibs: Kakaonibs fremstilles af rene kakaobønner, der fermenteres, ristes, afskalles og hakkes. Også her er der altså tale om et rent naturprodukt lavet af 100% økologisk kakao, som er meget rigt på antioxidanter. Kakaonibs er perfekte i smoothies, desserter, som snack eller topping.
Hos Walter | CVR: 40238875 | Stockflethsvej 13, 8400 Ebeltoft  | Tlf.: 23 36 43 31