/ Det søde: Lakrids, honning, vanilje

Det søde: Lakrids, honning, vanilje

Lakrids fra LakritsafabrikenLakritsfabriken i Ramlösa

Helt naturlig lakrids overtrukket med chokolade fra Valrhona

Chocolate Glazed Licorice Sticks er 100% naturlig lakrids uden gluten og gelatine overtrukket med chokolade fra Valrhona. Lakritsfabriken laver Sveriges første glutenfrie premiumlakrids. Den fremstilles på ren lakridspulver blandet med sukker, sirup og rismel. Saltlakridsen er desuden tilsat salmiak. Både sød- og saltlakrids har en lækker blød konsistens, som kun kan opnås med enkle, rene råvarer.

Hos Walter anbefaler:

  • Licorice granules: Sød lakridsstang overtrukket med lys chokolade fra Valrhona og drysset med lakridsgranulat. Den søde lakrids og den cremede lyse chokolade går op i en højere enhed af sødme, som modspilles af lakridsgranulaterne.
  • Chili flakes: Salt lakrids og mørk chokolade fra Valrhona drysset med chiliflager. Chiliens sødme og bid gør den til en velegnet partner til salmiaklakridsen, og bitterhed og fylde fra den mørke chokolade

lakritskungen

Lakritskungen er Lakritsfabrikens datterselskab, der laver kvalitetslakridser i et mere slikagtigt format. Også lakritskungens produkter er gluten- og gelatinefri, og fås i både en salt og en sød udgave: Salta riksdaler og Søta kanoner.

IngefærhonningHelt honning:

Helt honning er produceret i Midtjylland, og kommer fra små, bæredygtige biavl. Anthony Lee, der står bag Helt honning, er dybt dedikeret til sine produkter og finder de reneste og naturligste ingredienser til fremstillingen af hans honningvarianter.

Hver variant er en lille kreation af honning tilsat smag af råvarer i høj kvalitet og indpakket i en smukt designet, farvestrålende krukke.


Hos Walter anbefaler

  • Honning med ingefær: En klassisk kombination når man er forkølet, men også bare simpelt hen en fantastisk smag med noter af træ, menthol og citrus.
  • Honning med lakrids: Lige noget for den helt store lakridselsker! Honningen bliver næsten som slik, men er stadigvæk naturlig og ren som alle Helts honningsorter
  • Honning med chili: Perfekt i det salte køkken som marinade eller til basting, hvor emnet dryppes med regelmæssige mellemrum under tilberedningen.
  • Honning med havtorn: Havtornens citrusagtige syrlighed og honningens sødme er en perfekt kombination.
 


Polynesisk vanilje fra TAHAA

Polynesisk vanilje fra TAHAA opfylder drømmen om den perfekte vanilje. Naturligt høje vanilinindhold gør den fantastisk aromatisk, og to sjældne aromaforbindelser gør polynesisk vanilje frugtagtig og frisk. Polynesisk vanilje regnes som en af de fineste i verden, og er et must i den kræsne gourmets søde køkken.
Hos Walter | CVR: 40238875 | Stockflethsvej 13, 8400 Ebeltoft  | Tlf.: 23 36 43 31