/ Kaffe / Estate Coffee

Estate Coffee

Terroirkaffe

Estate Coffee: Kaffe der ved, hvor den kommer fra.

Hver kaffe kan nemlig spores til en plantage eller et kooperativ, så du ved nøjagtig, hvor din kaffe kommer fra.

Estate rister også kaffen forskelligt afhængigt af hvor den er høstet, så hver terroir får sin helt egen smagsprofil. Ristningen er generelt lysere end andre kaffemærker, da en lys ristning tillader at alle de fine nuancer træder frem. Ved hver etape af indkøb og produktion, prøvesmages kaffen af Estate coffee's specialister.
 

Strenge krav til bæredygtighed

Kaffen giver også en god smag i munden, når det kommer til samvittigheden, for alle Estates kaffeprodukter er dyrket med tanke på bæredygtighed: Kaffebønderne får en betaling, der ligger over Fairtrade's anbefalinger, mange af kaffeprodukterne er Rainforest Alliance-certificerede og en del er oven i købet økologiske.
 

Hvordan smager din yndlingskaffe?

Hver Estate Kaffe er udstyret med skalaer for syrlighed, fylde og ristning. Så kan du vælge præcis den kaffe, du bedst kan lide - Men vi kan naturligvis også rådgive dig i butikken. 

Hos Walter anbefaler:

  • Rio Verde Bourbon fra Brasilien: Dybe undertoner og lav syrlighed. Denne kaffe er ristet mellem-mørkt, og man aner noter af sirup, pecannød og mørk chokolade. Rio Verde Bourbon er Rainforest Alliance certificeret.
  • Las Gravilias fra Costa Rica, økologisk: En kraftig, mørkristet kaffe med lav syrlighed. Las Gravilias' smagsnuancer leder tankerne hen på chokolade og karamel. Ud over at være økologisk, bærer kaffen også certificeringen Direct Trade, hvilket betyder, at kaffen er blevet købt direkte hos producenten til en pris der ligger minimum 25% over fairtradeprisen, og at repræsentanter fra Estate Coffee besøger producenten minimum en gang om året for at følge op på aftalen.
  • JAZ de Rio Coco fra Nicaragua, økologisk: Sødmefuld, mild og fyldig kaffe med noter af mørk chokolade. Jaz de Rio Coco er fairtradecertificeret.
  • Tres Flores, økologisk espresso: Espressokaffe med næsten ingen bitterhed men masser af fylde og kraft og noter af blomster. Prøv den i din økologiske latte. Tres flores er baseret på tre forskellige terroirs, købt med Direct Trade-krav: Costa Rica, Nacaragua og Etiopien.
Hos Walter | CVR: 40238875 | Stockflethsvej 13, 8400 Ebeltoft  | Tlf.: 23 36 43 31