Lokale produkter / Nordisk tang

Nordisk tang

 

Tang kan være meget delikat:


Nordisk tang i Grenaa har udviklet en række lækre specialiteter med bla. blæretang, sukkertang og savtang fra Kattegat og andre nordiske havlokaliteter. Tang giver en smag, der på én gang er frisk og umami, så det er en oplevelse værd.

Udover tang i tørret form og som flager, som nemt kan anvendes i madlavningen, har nordisk tang udviklet en række produkter, som indeholder tang.

Du kan for eksempel smage tilbehør med tang såsom tangpesto og tangsennep. Tang giver et velsmagende pift til madlavningen, så Nordisk Tang har også udviklet tangkrydderi både i en original variant og en variant med chili og hvidløg, der passer perfekt til fisk og grillmad.

Nordisk tang tilbyder også tangolie med økologisk rapsolie fra Kalø Økologisk Landbrugsskole, tangmandler og tangsalt. Prøv en snackbar med tang eller hvad med at bage et brød med mel tilsat tang?

Men hvad smager det af?

Tang smager hverken af fisk, salat, spinat eller andre madvarer, man kunne finde på at associere det med. De grønne vandplanter har helt deres egen smag, som Nordisk Tang forstår at sammensætte med andre råvarer, så produkterne bliver en nøje afstemt smagsoplevelse. Prøv for eksempel tangpesto, som har en dybere og lidt mere salt smag end almindelig pesto.

Superfood fra havet:

Tang er også sundt: Det er sprængfyldt med omega 3 fedtsyrer, antioxidanter, K-vitamin og et hav af andre vitaminer og mineraler. Tang har et højt proteinindhold, og så er det en god kilde til fibre.

Tangproduktionen og -høsten bidrager desuden til at optimere iltningen af havet til stor gavn for miljøet.

Nordisk Tang på besøg i Hos Walter

Johannes fra Nordisk Tang

Åbningstider 2020

Hos Walter:

Stockflethsvej 13:
 
man.-torsdag
kl.10-17:30
fredag kl.10-18:00
lørdag kl.9:30-14:00
søndag lukket
 
Kontakt:

Telefon: 8634 4331

eller via hjemmesiden.

Hos Walter | CVR: 40238875 | Stockflethsvej 13, 8400 Ebeltoft  | Tlf.: 86 34 43 31