Specialiteter / Chokolade / Summerbird Organic

Summerbird Organic

Ren økologi hos Summerbird

Summerbird er kendt for de fantastiske flødeboller og chokolader med kun naturlige ingredienser, og nu er alle råvarer økologiske hos Summerbird.

Økologiske råvarer har nemlig en ren og naturlig smag, som passer perfekt ind i Summerbirds vision om chokolade som gastronomisk prestigeprodukt på linje med trøfler og champagne.
 

Nøje udvalgt chokolade

Den økologiske chokolade er nøje udvalgt efter terroir, sort og behandling, og omgives med den ypperste respekt hos Summerbird. Derfor får den kun selskab af de bedste råvarer, såsom økologiske mandler og nødder fra Spanien og Italien, økologisk mælk fra køer på græs og økologiske æg fra høner opdrættet under forhold med fokus på dyrevelfærd.

Hos Walter anbefaler:

Alle Summerbirds chokolader er helt fantastiske, men her er nogle specialiteter, vi synes du skylder dig selv at smage:
 
  • Amber 36%: Denne hvide chokolade er ikke helt almindelig. Den er nemlig karamelliseret, hvilket giver en smag, der leder tankerne hen på crème brûlée. Chokoladen har en kompleks smag, der både er sød, let bitter og cremet. Amber 36% vandt guldmedalje i Europa ved International Chocolate Awards i 2015.
  • Chocolate Spread: med hasselnødder fra Piemonte og mørk chokolade med 61% kakaotørstof fra Peru. Lækkert cremet smørepålæg med naturlige råvarer og skøn, dyb smag. Chocolate Spread vandt guldmedalje i Skandinavien ved International Chocolate Awards i 2014.
  • Licorice mandler: Mandler med hvid chokolade 36% og lakrids. De økologiske mandler kommer fra Spanien og Italien, og anses for at være verdens bedste med deres høje olieindhold og intense aroma. Mandlen er ristet, hvorpå den har fået et overtræk af hvid chokolade og et tyndt lag af lakridspulver. Mandlens intense bitterhed går utroligt godt i soænd med lakridsens klangfulde sødme.
  • Sparkling Summerbird: Hvad skal man drikke til god chokolade? Sparkling Summerbird er en mousserende drik lavet på kamille, hvid te, hvidvin, citronsaft og vanilje. Med en alkoholprocent på 4%, er Sparkling Summerbird perfekt til livets lettere stunder: Brunch, apéritif, dessert… Nydes afkølet til ca. 5ºC.
  • Om sommeren kan vi anbefale Summerbirds is med chokolade eller lakrids: Økologisk ispind formet som en sommerfugl og dyppet i et tykt lag chokolade med drys. Vælg mellem chokoladeis med mørk chokolade og piemonte hasselnødder og hindbær eller lakridsis med hvid chokolade og lakridspulver.
  • Endelig skal man ikke gå glip af de friske Grand Cru flødeboller med mørk chokolade fra Peru med 61% kakaotørstof, vaniljeskum og marcipan. Vaniljeskummet er fremstillet med friske, økologiske æg og indeholder ingen tilsætningsstoffer. De flødeboller du køber i Hos Walter er altid friske, da de har en kort holdbarhed.
Hos Walter | CVR: 40238875 | Stockflethsvej 13, 8400 Ebeltoft  | Tlf.: 23 36 43 31