Specialiteter / Chokolade

Chokolade

Vi har kun den bedste chokolade

Som ved alle vores andre specialiteter går vi efter den bedste kvalitet blandt det ypperste, hvorfor det er de lækre chokolademærker Summerbird, Valrhona og Woodshade, vi har på hylderne.
 
Både økologi og bæredygtighed er udover velsmag nøgleordene, når vi vælger det bedste af det bedste til chokoladekenderen. 

Summerbird Organic

Vi bestræber os på hele tiden at have hele sortimentet fra Summerbird, inkl. de altid friske flødeboller med marcipanbund og tyk, tyk chokoladeovertræk...
Sortimentet favner bredt og indeholder blandt meget andet også de lækre spanske mandler overtrukket med alt fra lakrids til cacaopulver.
Summerbird gør meget ud af højtiderne, hvorfor vi også både har påskeæg og julekalenderen. Af råvarer fra Summerbird kan vi nævne råmarcipanen og den lækre nougat, for til sidst at slutte af med luksussmørepålægget. Kræs for kendere...
 
Prøv også den populære Summerbird Organic is, som er en økologisk chokoladeispind dyppet i mørk eller hvid Summerbirdchokolade og drysset med hasselnødder og hindbær eller lakirds. 
 

Valrhona

Valrhonas franske chokolade fås både som fyldte chokolader og plader af lækker uimodståelig chokolade.

Vi fører også råmaterialer fra Valrhona som tykke chokoladeplader i både hvid, mørk, og lys chokolade, samt marcipan som både kan bruges til bagning og desserter.

Er det den varme chokoladedrik der trækker kan vi tilbyde chokoladepulver til selv at lave cacao af, men vi fører også den færdigblandende chokoladedrik, som virkelig er en cacao, der er værd at servere.
 
 

AMMA:

Hvis du helst vil have det reneste af det rene, når du spiser chokolade, skal du gå efter AMMA. AMMAs chokolade kommer fra Brasilien og er dyrket med stort hensyn til bæredgtighed. Det betyder at regnskoven bevares, og at du får en ren, økologisk chokolade.

Woodshade Organics

Woodshade Organics er en lokal økologisk producent beligende lokalt på Mols, også kendt som Mølle Skovly chokolade. Woodshade laver bl.a. chokolade, marcipan, vingummi, lakrids og økologisk marmelade fra egen farm i Mozambique, Afrika.
 
Udover Summerbird, Valrhona og Woodshade har vi også andre lækre chokolader som f.eks. Eliza chokolade fra Aarhus, Gudruns belgiske fyldte chokolader.
 

Egens Chokolade

Egens overgaard leverer også en fremragende chokolade. Læs meget mere om Egens Chokolade under lokale produkter.
Hos Walter | CVR: 40238875 | Stockflethsvej 13, 8400 Ebeltoft  | Tlf.: 23 36 43 31