Aktuelle åbningstider kig menu ÅBNINGSTIDER 

Hos Walter er en gammeldags købmand med luksussortiment.

Hos Walter i Ebeltoft, er en hyggelig specialforretning, der har alt hvad hjertet begærer. Vin, selvfølgelig, ost, chokolade, kaffe, øl, spiritus og chokolade. De har sikkert meget mere på hylderne, når du besøger dem næste gang. 

Butikken har ligget i Ebeltoft siden 1991, hvor den blev startet af Walter Møller. Kristian driver nu butikken, og det har han gjort siden 2004. Familien hjælper i stor stil med i den daglige drift. Dette er nemlig et vaskeægte familieforetagende. 

Butikken har 2 gange modtaget diplom fra Danske Øl-Entusiaster, for deres store udvalg af specialøl, og kåret som årets butik på Djursland.

Den gamle købmand kan tilbyde luksusvarer fra hele verden, men der er selvfølgelig også mange lokale produkter på hylderne. 

Hos Walter kan du altid være sikker på, at du får den helt rette gavekurv med hjem. Deres store sortiment gør, at du kan sammensætte lige netop den type kurv du ønsker. Er du på bar bund? Ja, så er der selvfølgelig hjælp at hente hos det kyndige personale. 

Følg med på vores facebook-side, for gode tilbud, nyt om butikken og konkurrencer.

Din vinhandler på Ebeltoft Havn

Vi ønsker at kende vores kunders præferencer og behov, og står altid klar med gode råd og gaveidéer. Personalet er faguddannet og vi er også godkendt til at faguddanne personale. Hos Walter har uddannet mange elever med vin som speciale.

Vores mål er at skabe en mindeværdig butiksoplevelse, hvor vores udvalg konstant overrasker og frister. Vi ønsker, at både lokale beboere og turister altid føler sig velkomne og i deres rette element.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i Hos Walter, der ligger på den hyggelige lystbådehavn i Ebeltoft, byen med de charmerende brostensbelagte gader.

  • Vi lancere ny flot hjemmeside og 2024 vil også byde på nye arrangementer.
  • Kristoffer Busk går sin lillebror i bedene og starter som butikselev med speciale i vin.
  • Kasper Busk starter i butikken og i 2022 går han i lære som butikselev med speciale i vin, for at styrke familieforetagendet.
  • Hos Walter flytter til nye lokaler ned på den hyggelige lystbådhavn i en bygning som tidligere husede et autoværksted. Der bliver bedre plads til at præsentere produktsortiment samt betjene kunder. Flytningen til de nye lokaler betød også at vi fik selskab af Tage og hans slagtervogn fra Den Stolte Slagter i Grenå. Han er at finde på Stockflethsvej hver fredag og lørdag, med udvidede åbningstider i højsæsonerne.
  • Jeannette bliver ansat i butikken og har siden 2018 stået for den daglige planlægning samt indkøb af ost og specialiteter.
  • Kristian og Karina overtager efter Walter Møller og fortsætter i samme ånd den høje grad af service og den gode kvalitet.
  • Walter Møller åbner butikken i Ebeltoft.
SPECIALIST SERVICE

Faguddannet personale

MULIGHED FOR LEVERING

Oftest 2-3 dage, spørg os