Aktuelle åbningstider kig menu ÅBNINGSTIDER 

Hvis vin er gudernes drik, må øl vel være menneskenes! 

Hos Walter har vi ca. 100 forskellige bryg på lager.

Vi gør en dyd ud af, at finde de sjældne og små bryghuse, dem som ikke findes overalt og som derfor måske er helt ukendte for dig. Det betyder, at vi har øl fra mange bryghuse fra især Europa.

Skal vi nævne tre sjove bryg her, kan det dels være de to lokale bryghuse, hvor den ene selv sætter kapsler på og den anden er det man kalder et "fantom" bryghus, som selv har brygmester og alt det der skal til, på nær et bryggeri:

Ebeltoft Gårdbryggeri og Syndikatet

Derudover er den varme øl med flødeskum ligeledes et hit - især når kulden bider i kinderne og stormen rusker udenfor!

 - En oplagt gaveide!

Spændende øl med smag af godt håndværk.

Øl fra Ebeltoft gårdbryggeri er frisk øl brygget på den gammeldags facon. Alle led i produktionen foregår på gårdbryggeriet, og kvaliteten er altid kompromisløs!

Hos Walter fører vi et bredt udvalg af de originale, spændende og sjove øl med inspiration fra bla. belgiske bryggemetoder og nordiske motiver.

Originale og klassiske sodavand.

Sodavand fra Ebeltoft Gårdbryggeri er også fremstillet med originalitet og omsorg for råvarerne. Der anvendes hverken tilsætningsstoffer eller koncentrater, men kun rene råvarer, der kommer direkte til Gårdbryggeriet. Der er tale om naturlig, håndlavet sodavand, der dufter og smager helt fantastisk.

Cascara, sodavand med smag af kaffebønner, er en af de specielle varianter, men Ebeltoft gårdbryggeri tilbyder også sodavand med ingefær og citron, lime og mynte, ribs, rabarber og de mere klassiske som jordbær- og hindbærbrus. 

Endelig har vi også Tonic, som for eksempel kan være en udmærket partner i en kvalitetsbevidst Gin & Tonic.

SPECIALIST SERVICE

Faguddannet personale

MULIGHED FOR LEVERING

Oftest 2-3 dage, spørg os